Povratak na info o hotelu

Dobro 7,3
na temelju 404 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 404recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,5
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac: 7,9
  • Hrana/objedi: 5,5

Catherina G. od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Value, clean, comfortable
Close proximity to airport, cleanliness , and value
12 hour overnight lay-over made me choose this property. It is clean, close to the airport and very affordable.
Recenzirano 19 listopada 2015

Xavier M. od Palau
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
My review
Great service, convenient location, ideal accommodation for the transit traveler
As always, I was satisfied with the service and amenities of the Hotel.
Recenzirano 09 listopada 2015

kekoa K. od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
would stay here again
location, quite, comfortable
this location is convienent.
Recenzirano 27 rujna 2015

LIBERTINE L. od Filipini
Parovi
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
Good qualities
near the airport, clean, efficient staff
Overall pleasant. 2 convenience stores and a diner across the street. Nearest mall is a very short drive but not a walkable distance.
Recenzirano 26 rujna 2015

Juliana S. od Filipini
Solo putnici
Boravili ste 5 noći u rujan, 2015
accommodating staff
friendly staff, free shuttle, good location
Excellent! I'f I will be back in Guam I will stay in Days Inn.
Recenzirano 13 rujna 2015

Kathleen R. od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Nice Room!
Room, value, location good if you have a car
Recenzirano 31 kolovoza 2015

Wei W. od Kina
Parovi
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
good
service people location
good
Recenzirano 30 kolovoza 2015

Sujeong H. od Južna Koreja
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
unpleasant stay
location, location, location and that's all.
There was only one nice female staff who helped us with checking out, and other things about this hotel were very pooooor and unpleasant.
Recenzirano 18 kolovoza 2015

SeungHwa O. od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Close loc.
front was kind enough for requests. location itself is good, middle of airport and tumon. late late check in available.
haven't had chance to enjoy restorant. just few comments about rooms. things are not so much new but cleanly maintained. air conditioner need to be re installed. old design and it was too cold to keep it on. (couldn't just not using it. humidity was high) with this price, proper place to stay.
Recenzirano 06 kolovoza 2015

Kyeongnam K. od Južna Koreja
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Friendly
Staffs let my family check in at 5am and rest when our check in time is supposed to be at 12pm. So for our 1 night's stay, they cleaned our room twice...
Recenzirano 02 kolovoza 2015