2015
Fantastično 8,1
na temelju 570 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 570recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 8,1
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

JUPITER od Filipini
Obitelji sa malom djecom
2 Odvojena Kreveta uz Ocean za 1 Osobu
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Nice view , locations
Nice location, but the security on the hotel so open, the cctv not working, coz we lost things inside our room but they cannot produce cctv video if someone coming in to our room after we left, only the location is great , but i cannot recommend to stay coz of the security
Recenzirano 15 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MIJI od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Infinity Dvokrevetna Soba sa Odvojenim Krevetima
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
good
good
Recenzirano 08 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rhona od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Infinity Ocean Front
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Nice place to stay!
Accessible and easy to find.
Recenzirano 05 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

VIKTORIA od Rusija
Parovi
Infinity Dvokrevetna Soba sa Odvojenim Krevetima
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
no
no
Recenzirano 30 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

peter od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Infinity Dvokrevetna Soba sa Odvojenim Krevetima
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Nice location
Friendly staff and great shows!!
Recenzirano 30 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bastian od Njemačka
Parovi
Bijeg od kuće
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Great location, outdated hotel
The location of the hotel is excellent, easy walking distance to the main strip in Tumon Bay. You just walk out of the main entrance and within 5 minutes you have all kinds of shops and restaurants. The hotel itself is very dated, the furniture in the room has a mouldy smell and is quite old. The pool is also way too small for a hotel that size and the beach in front of the hotel is so so. Service is ok, at 3 star level. So it is a bit of a trade off, it depends what you are looking for.
Recenzirano 22 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TANG od Kina
Parovi
Soba s Krevetom za Jednu Osobu uz Plažu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Excellent service
Very good location and fancy swimming pool
Recenzirano 21 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

taehyeong od Južna Koreja
Solo putnici
Bijeg od kuće
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
good
good
Recenzirano 20 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Riza od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Soba s Krevetom za Jednu Osobu uz Plažu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Great hotel!
Just a few steps away from the beach, JP Superstore, ABC Store and some restaurants. Nice location, clean and relaxing hotel!
Recenzirano 28 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leona od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Infinity Dvokrevetna Soba sa Odvojenim Krevetima
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Satisfying
Good facility, good view, good staff service!
Recenzirano 22 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: