Vrlo dobro 7,8
na temelju 616 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 616recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

Shahirah od Singapur
Solo putnik
Premier Ocean King Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Room is very clean
I definitely will come back to Hilton if I ever travel to Guam again
Recenzirano 02 lipnja 2016

Mandy od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Premier Ocean Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Overall Good Stay
Had a pleasant and relaxing 2-night stay at this resort. Definitely held up Hilton's high standards. Good food and friendly staffs.
Recenzirano 30 svibnja 2016

JAEHYUNG od Južna Koreja
Obitelj sa malom djecom
Main Ocean Twin Room
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
good~
good~
Recenzirano 23 svibnja 2016

BORAM od Južna Koreja
Par
Premier Garden King Room
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good
Very good
Recenzirano 16 svibnja 2016

Mark od Sjedinjene Američke Države
Par
Premier Garden Twin Room
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Man this place is old
Overpriced for what you get
As long as you go in knowing you'll get a room that looks like it's been in need of restoration gor years, you should be okay wit it. And Garden View is actually parking lot.
Recenzirano 21 ožujka 2016

Joonmo od Južna Koreja
Par
Tasi Klub - 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Great hotel
Great hotel
Recenzirano 07 veljače 2016

YUNJEONG od Južna Koreja
Par
Main Ocean Twin Room
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
nice place
it was nice. and also food is great
Recenzirano 06 veljače 2016

paul od Filipini
Par
Premier Ocean King Soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Hilton Guam - can't complain at all
considered not to be right in the centre, the Hilton is at the other end of the beach which we found to be a lovely walk up the beach (2k) to a more central area. Everything is spread around so location does not matter. The Hilton met expectations, and whilst quite an old gym they had some recently renovated parts including a great cafe with the best espresso on the island, as well as a fantastic gym. The staff are super friendly, however this seems to be a Guam thing, and bang for buck were very happy. The island itself is great, a mix of touristic areas and isolated areas for you to choose. The restaurants are ok - the seafood place seemed a bit dead, but Roy's was fine and Tree Bar was fine for a quiet beer. No complaints.
Recenzirano 04 veljače 2016

ZHANG od Kina
Par
Main Ocean Twin Room
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Good stay
Nice view, good food, help staff
Very good
Recenzirano 22 siječnja 2016

ZHANG od Kina
Par
Main Ocean Twin Room
Boravili ste 7 noći u siječanj, 2016
Good
Good food, helpful staff, nice view
Satisfied
Recenzirano 22 siječnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: