Ugodno 6,4
na temelju 226 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 226recenzija
  • Čistoća: 5,5
  • Objekti 4,9
  • Lokacija 7,9
  • Udobnost/standard sobe: 6,2
  • Usluga 6,5
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,2
Sortirano prema

Samantha od Guam
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good for a short get away
Air conditioning wasn't strong.
Recenzirano 24 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jessica od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
cheapest on the island, central location
I agree with the saying you get what you pay for but this hotel was a huge disappointment. With TVs from 1991, moldy shower head & stained tub/tile, bleach smelling thin/scratchy towels, and plastic liners on the beds and pillows, I can't say it was comfortable. The drunk girls running up and down the corridors screaming and giggling in the middle of the night didn't help either or the loud music coming from down the hall. The internet is in the unairconditioned lobby (unless you pay extra) and seemed to be on a timer or something and would "shut down" every 20-30 min for about 5 minutes. That being said the staff was wonderful, very friendly and accommodating and the location is walking distance to the beautiful beach.
Recenzirano 23 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JAEIN od Južna Koreja
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
A little expensive but good located
So so
Recenzirano 21 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Overnighter
Nice quiet room, comfortable bed, friendly nice staff. For the price here in Guam you can't complain. Great location, restaurants and shops all around.
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hanz od Filipini
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Guam Trip 2016
good location, near shops and bus stop.
Recenzirano 07 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

BURT od Filipini
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
great
location is excellent
Recenzirano 01 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marc od Filipini
Solo putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Basic necessities
The reason I booked this hotel is because this is one of the cheapest hotels in Guam. And cheap here can be relatively pricey if you compare with its Asian neighbors or even some US states. The hotel is a bit old as evidenced by its facade and aura inside. The room I booked is quite spacious for 1 person. I didn't see any bugs like others have mentioned. The TV is an outdated one though (CRT/box type) and the bath tub has no drain stopper. I didn't try the Wi-Fi in the lobby because I had a pocket Wi-Fi rented at the airport arrivals (which I recommend to anyone visiting Guam). If you're looking for a room with just the basic amenities (bed, shower), then this one is for you. It is also located along San Vitores Road, close to the shops and restaurants. Plus, the bus stop is just in front of the hotel. :)
Recenzirano 29 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shahirah od Singapur
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Friendly staff
I will definitely come back to the hotel if I ever travel to Guam again :)
Recenzirano 27 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

julie od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Needed Overhaul Upgrade
The hotel seems old. Facilities like television is old and it's not even plasma or smart TV. Its just so unfortunate that the hotel has a good location but it was not well maintained. They need to renovate the place the uplift its facade, interior, and exterior. It has a spacious location.
Recenzirano 26 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FAIZ od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Good location wifi not free
As above. However the staff is friendly.
Recenzirano 30 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: