Ugodno 6,6
na temelju 191 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 191recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 6,4
  • Udobnost/standard sobe: 6,5
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 5,9
Sortirano prema

Anthony od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Deluxe Apartman s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Overnight stop
Adequate for the purpose.
Recenzirano 18 travnja 2016

Scott od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe Queen apartman
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Convenient, Clean, East, Excellent Wi-Fi
The room was clean and I had no problems at all during my trip. As a plus, the internet was very fast (faster than the internet at much more expensive hotels), which is a big plus for business travelers.
Recenzirano 31 ožujka 2016

Arnel od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe Queen apartman
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
New mattress
Our room was fine, but the bed needed a new mattress. Housekeeping was aware of the problem, but seems nothing was ever done about it.
Recenzirano 20 ožujka 2016

albert od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe Queen apartman
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
00
It's good
Recenzirano 15 veljače 2016

Douglas od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe Apartman s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
ok, just barely
Place needs to be renovated. Kids running and screaming in halls and fitness center. Not pleasant.
Recenzirano 07 veljače 2016

iitaly od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe Queen apartman
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
Decent
Definitely decent for the price that I paid. Although the rate that is normally advertised is way too much for the services and cleanliness. Gross. I had a huge hair ball in the drain in the bathroom. Never again!!!
Recenzirano 05 veljače 2016

Gina od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe Queen apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Filthy and dirty room
The room smelled and very dirty. There were leftover food in the microwave. Obviously, the housekeeping didn't bother to clean the room but just tidy up the bed. I will never stay there again regardless if we were staying for just one night. Depressing.
Recenzirano 02 veljače 2016

gener od Filipini
Parovi
Deluxe Queen apartman
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Friendly and very efficient staff!
Housekeeper, front desk staff and value for money
The hotel perse is good! The staff were very nice and very accomodating esp the front desk.little bit far from the center but they provide shuttle.
Recenzirano 03 siječnja 2016

Crystal od Guam
Obitelji sa odraslom djecom
Dvokrevetni Studio Apartman s Odvojenim Krevetima
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
An Enjoyable Stay
Aircondition worked well, Clean rooms, Comfortable beds.
We enjoyed our stay and wished it could be longer.
Recenzirano 29 prosinca 2015

Felix od Kanada
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Queen apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
1 night stay @ Wyndham Garden Guam
1) Proximity to airport 2) Most reasonable value among hotels nearby 3) Clean & functional room
Decent & functional hotel+room but nothing particularly outstanding even when judged only by airport hotel standards.
Recenzirano 09 prosinca 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: