Ugodno 6,1
na temelju 365 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 365recenzija
  • Čistoća: 5,3
  • Objekti 4,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 6,2
  • Uslužnost osoblja: 6,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 4,4
Sortirano prema

TROY od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2014
Quiet
Quiet,Convenience
Reasonable Price. Good to stay for just few days.
Recenzirano 24 rujna 2014

WONG od Kina
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Average Hotel
Low Price, location quite good near city centre, seaview room
Everything is talking about money. (1) I have a child with 10 years old need add US20 per night. I never have this experience when travel around the world. (2) No biling water pot in room, need US$5 to rent it. (3) No extra blanket provided if u feel cold in room......... However, location quite near city center and easy to buy things and reach different restaurants; room with balcony can enjoy seaview; low price when compared with other hotels.
Recenzirano 11 rujna 2014

Cyndi od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2014
Great location, friendly staff
location, good internet, helpful staff
Was a good value. No restaurant. Staff was very responsive when expected internet went out, answering questions, getting a cab. Walking distance to downtown.
Recenzirano 10 rujna 2014

Yuichi od Maršalovi Otoci
Parovi
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Should I not expecting as guest?
location, room size, cost
they were charging to use iron, with security deposit, can not leave in room charge. room bath tub has clogged with so any hair, not mine. hotel need to clean more careful since very very old building. and balcony, door was unlocked, hope no one can come but not feel secured.
Recenzirano 05 rujna 2014

Yuichi od Maršalovi Otoci
Parovi
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
nothing bad for this cost
Price, big enough room and nearby shopping area
Very friendly staff when check in & out.
Recenzirano 01 rujna 2014

hiroshi od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Budget price good location
Price location availability
Hotel itself is rather old, dark, hasn't spent money on renovation in a long time. But air con worked, good location, reasonably clean. Not for anyone dreaming of holiday resort but if you are looking for some place to stay it's ok.
Recenzirano 29 kolovoza 2014

JOOEUN od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Very close to the city (shopping center)
Cheap, accessibility
It's reasonable price to stay with friends. But they need to setup the sound insulation.
Recenzirano 18 lipnja 2014

Jeonghoon od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 5 noći u listopad, 2013
Cheap is cheap... what do you expect?
As I picked above... Great location, cheap and... well... that's about it!
Old... too old and smoke smell...
Recenzirano 08 lipnja 2014

Elizabeth od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 6 noći u travanj, 2014
The Capital Hotel is a bare-bones hotel.
Its central location, the friendly staff and furniture/fridge in room.
The Capital Hotel is a budget experience. Its great location is balanced with a minimum of comforts. The lobby, elevator and halls are not air-conditioned. There are no mattress pads on the beds, and the sheets often don't reach down to the bottom of the bed. There is not much water-pressure in the shower, and the water goes out several times a day. However, it is clean, the refrigerator and air conditioning in the rooms work great, and the staff is friendly. If you have to cut costs, this hotel is a good option.
Recenzirano 07 svibnja 2014

waqas od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 4 noći u travanj, 2014
terrible hotel, dont waste your money here.
nothing good
In my 30 yrs this was worst hotel ever , No water, dirty bed sheets,they dont change toothpaste ,drainage system very bad, 40 yrs old AC, Just terrible
Recenzirano 30 travnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: