Ugodno 6,1
na temelju 365 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 365recenzija
  • Čistoća: 5,3
  • Objekti 4,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 6,2
  • Usluga 6,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 4,4
Sortirano prema

LEE od Hong Kong
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Good location
Convenient; value for money; but old
OK
Recenzirano 23 rujna 2015

Muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Good location
Good location, nice sea view, inexpensive
The hotel is kinda old. The view from the room is magnificent.
Recenzirano 17 kolovoza 2015

Flordeliza od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 30 noći u svibanj, 2015
great location, good value!
location, amenities, view
very good, great value for money! proximity to my workplace at new private hospital.
Recenzirano 16 lipnja 2015

Ho od Hong Kong
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
normal 3 star hotel
good location, nice staff, good view
overall is good because i dont have too much expectation of this 3 star hotel.
Recenzirano 07 travnja 2015

Caroline od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Need to upgrade for safety and comfort
It's in tumon
Not clean, the sliding doors are about to collapse. It's not very clean. They keep turning the water off.
Recenzirano 26 ožujka 2015

Satomi od Japan
Solo putnik
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
i'll not stay again
Location was not bad.
Small ants and cockroach was in the room... And they have only body wash. We have to check and clean if bathtub drainage have hair. Sounds coming from next room.. Will not recommend to stay.
Recenzirano 26 ožujka 2015

Takumi od Japan
Solo putnik
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Nice location
room, location, view
Recenzirano 18 ožujka 2015

jaeyong od Južna Koreja
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
so so
with pool . location . view
Recenzirano 06 ožujka 2015

Christen od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Not so clean
Location location location and decent view with balcony
It was fine but the water didn't work the second night due to a pipe issue with the water company, the front desk did give me a free water bottle though;) also there was dust and hair in the corners and tons of dust under the bed along with an old slipper that looked like it was there for a while. The air conditioner sounded like a helicopter and was full of dust.
Recenzirano 03 ožujka 2015

hyeongsu od Južna Koreja
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
So so
Good location
So so
Recenzirano 26 veljače 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: