Vrlo dobro 7,8
na temelju 92 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 92recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 8,8
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Karen od Australija
Par
Deluxe Studio sa Saunom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Impressed with quality of room
Quality of room, location, free shuttle to airport
Excellent. Very happy with the room. Great value for money. Excellent service from staff.
Recenzirano 14 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Robert od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Deluxe Studio sa Saunom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Very convenient and good place to stay
Friendly helpful staff, location, clean & comfortable rooms
Very happy with my stay. Will stay there again if passing through Auckland Airport.
Recenzirano 12 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Colin od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Jednosobni Deluxe u toplicama
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Convenient to airport
Access to airport
The people were kind and considerate but the room was hot . food available next door at the Holiday Inn.
Recenzirano 15 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ekaterina od Australija
Par
Deluxe Studio sa Saunom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Convienient Airport Location
friendly receptionist, spa bath, courtesy airport shuttle
Was very accommodating upon arrival. Air conditioning is non-existent, but would have been useful. Was interrupted by maid service unexpectedly. Greatly appreciated the 24hr airport shuttle - a great service.
Recenzirano 20 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Keith od Novi Zeland
Par
Deluxe Studio sa Saunom
Boravili ste 4 noći u studeni, 2015
Private & Quiet Units
Location to Airport, Very Cla
Recenzirano 09 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sharon od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe studio
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Great staff
Cleanliness....great staff....size
Great....party going on when we arrived...laundry right there for use....
Recenzirano 29 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Richard od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe studio
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Great Service
Free Airport Shuttle on demand, helpful staff, price
Stay was fine, arrived late at night, called (free) hotel for pickup and within 15 minutes they were there. Room adequate - not a 4 star in American Standards but a good solid 3 star. The friendliness and helpfulness of staff makes this a very good place to stay.
Recenzirano 28 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Australija
Poslovni putnik
Jednosobni Deluxe u toplicama
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Business on a budget
Close to airport, friendly staff, value for money
We stayed here as Auckland was fully booked, so whilst not our 1st choice it was very comfortable, and more than affordable. The motel is close to the airport, and whilst some major roads are nearby it was relatively quiet. There are a couple of dining options close by, with the motels owners letting us know which would suit our requirements.
Recenzirano 24 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SASITHORN od Tajland
Grupa
Jednosobni superior u toplicama
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Overall is good
Good staff, Good area and Good car park
Close to the airport
Recenzirano 23 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Denny od Australija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni Deluxe u toplicama
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Excellent service
Cleanliness Service Quality
Recenzirano 17 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: