Vrlo dobro 7,8
na temelju 2080 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro

od 2080recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Carissa od Filipini
Standard s Dva Odvojena Kreveta u Zapadnom Krilu za Nepušače
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Comfortable stay at Panglao Regents
value for money
Overall, I'd say we had a good stay. It was quite a walk to the beach front but we expected that. We were able to get some wifi connection to our room in the West Wing, though it was quite weak. The room itself was average, provided what we need, though the ants in the walls were a turn off. You won't be spending much time in the room anyway, so Panglao Regents would be a good choice if you want to stay in a hotel with good amenities but without the hefty price.
Recenzirano 19 studenog 2015

Rochell od Filipini
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Panglao Regents Park Experience
Location, Value for money and room standard
I would say that we have perfectly chosen Panglao Regents Park hotel. The location is very good as it is situated near various restaurants. Also the hotel staffs are very nice and accommodating and the room is clean and spacious. I would definitely recommend this hotel to my friends who will visit Bohol.
Recenzirano 18 studenog 2015

STUART od Ujedinjeno Kraljevstvo
Deluxe Soba s Bračnim Krevetom - Zapadno Krilo ( Deluxe Kat)
Boravili ste 7 noći u studeni, 2015
Good position and comfortable
Comfortable clean great pool
We found the hotel to be comfortable and quiet , away from main street noise Rooms are well presented and clean
Recenzirano 17 studenog 2015

Ma. od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Place was nice & clean. Staff was accomodating.
food, clean pool & rooms
Happy & enjoy
Recenzirano 06 studenog 2015

Maricris od Filipini
Boravili ste 3 noći u listopad, 2012
1 minute walk to beach
Location, value for money, clean
Nice but nothing spectacular
Recenzirano 04 studenog 2015

Chriselda od Filipini
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Nice hotel, cheaper alternative in Panglao
Pool, near alona beach, affordable hotel and tour packages
Recenzirano 19 listopada 2015

Chantal od Južna Afrika
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2014
We had a great time
The staff was friendly, loved happy hour and was good value for money
We absolutely loved the hotel. The staff were friendly from the beginning and always attended to our needs. Our room was always cleaned though sometimes they forgot to leave clean towels but a simple call to the front desk solved that problem. We loved the swimming pool with all the space and tables around it. The happy hour (3-7pm) was just great as all the cocktails are delicious and made from fresh fruit. The food was just as good. The hotel is a short walk from the beach but this was never a problem. If you don't want to walk there are always trikes riding by that will stop. Our room managed to pick up wifi fairly well so that wasn't a problem. I also had a great poolside massage. We had a great week at the hotel and am already looking forward to our next visit.
Recenzirano 30 rujna 2015

Rob od Australija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska ( Glavna Zgrada )
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Great location and pool
location, pool, staff
Great location with easy walk to beach. Heaps of eating options around the hotel. Loved the pool. Unfortunately no WIFI available in the room, but were advised of this on checkin. Air conditioner did not work in first room, and promptly moved to a new room.
Recenzirano 28 rujna 2015

JIYAE od Južna Koreja
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
reasonable price
reasonable price, clean, kind staffs
although the room is quite small, except that everything was perfect for me. staffs are so kind.
Recenzirano 20 rujna 2015

Wenwen od Kina
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste 4 noći u veljača, 2015
Overall Average But Worth the Money
Location, Pool, and Staff
The room is not spacious and a bit noisy, as our room was close to the main road. The condition of the room was only OK, but worth the money (accommodation in Alona beach is not cheap). The hotel is within walking distance to the beach. This is my second time coming to Bohol, really recommend to stay somewhere close to the beach, as restaurants, diving shops, bars, cafes are all situated along the beach.
Recenzirano 09 rujna 2015


Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.


Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili


Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: