Fantastično 8,4
na temelju 18 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 18recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Lokacija 9,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

CHEN od Kina
Poslovni putnik
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2009
good location
very good location, which is just on the most famous walking street in Buenos Aries-Florida Street. Continential internet in the room
the breakfast is not so good
a lot of tourism information can be found in the hotel. very good location for shopping and tourism
Recenzirano 15 kolovoza 2009
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christopher od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
King soba - za nepušače
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2012
Excelente ubicacion y servicio cordial
Acceso al centro de compras y diversion, al metro, y a la estacion de tren
Pasamos un largo fin de semana muy lindo en Buenos Aires, con un Tango Show y Fiesta Gaucha organizados por el hotel a buen precio. La habitacion estuvo muy buena, amplia con buenas comodidades y buena atencion. El hotel esta ubicado sobre la Calle Florida con muchas tiendas de cuero, a unas cuadras de la Calle Lavalle con los cines y parrilladas, la Calle Corrientes con el Obelisco, y la Casa Rosada, el Cabildo y la Catedral. La estacion de subte San Martin y la estacion de tren Retiro bordean el hermoso parque San Martin. Muy recomendado!
Recenzirano 15 lipnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Peru
Poslovni putnik
King soba - za nepušače
Boravili ste jednu noć u travanj, 2012
Buena ubicación, mal desayuno
Ubicación buena, internet buena
El hotel tiene instalaciones muy viejas, el elevador es lento, la ubicación es buena
Recenzirano 08 travnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

federico od Argentina
Solo putnik
Obiteljska ( 2 odraslih i 2 dijece )
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2010
Estancia en Buenos Aires Florida
-Ubicación: en el centro comercial de Buenos Aires. -Silencioso: se puede descansar plácidamente.
-La atención al cliente cambia según la persona que atiende. -El precio de la habitación fue más caro que lo que figuraba en vuestra página.
En general fue una estancia agradable, con un buen desayuno y cerca de los centros comerciales donde poder pasear y encontrar buenos restaurantes para disfrutar de la excelente gastronomia argentina. Tambien la habitación nos proporcionaba un gran espacio para descansar, con un cuarto de baño muy amplio con todos los accesorios para la buena higiene.
Recenzirano 16 siječnja 2010
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cecile od Kanada
Grupa
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2011
Hotel tres bien situé en plein centre
Tres propre,belle chambre
Nous etions deux femmes dans la soixantaine du Canada.Nous avons beaucoup aimé l'hotel,son bon emplacement,le personnel charmant,le petit dejeuner buffet copieux excellent.le lieu est securitair,sur la rue piétonne avec beaucoup d'animation,a proximité des boutiques,du grand centre d'achat Pacifico. Nous sommes tres satisfaites de ce séjour et si nous revenons a Buenos-Aires nous choisirons cet hotel.Merci beaucoup
Recenzirano 03 veljače 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

marley od Brazil
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 2 odraslih i 2 dijece )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Local aprazível próximo a várias atrações
Cama confortável, localização, cordialidade
Recenzirano 30 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

janete od Brazil
Par
King soba - za nepušače
Boravili ste 7 noći u travanj, 2012
hotel confortavel e bem localizado
cafeteira, atendimento excelente,
o servico de guardo era muito foram bom, os funcionarios muito atenciosos e o quarto nao tenha nada a reclamar.
Recenzirano 29 travnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roberto od Brazil
Par
Boravili ste 4 noći u rujan, 2009
Fim de Primavera
Café da manhã;arrumação dos quartos,localização
atendimento na recepção;demora dos elevadores
Vocês da Agouda deveriam entrar em contato com o hotel pois quando falei que a agouda me ofereceu um desconto de 10% se o pagamento fosse feito Cash,a atendente informou que o preço já estava muito bom e que se eu quizesse o desconto teria que conversar com vocês. Para não me aborrecer,resolvi pagar com cartão de crédito. Outro aborrecimento foi por conta da solicitação do taxi que fiz com o atendente da noite e de manhã o atendente era novo, não entendia do assunto e deixou o motorista esperando e perdi quase TRINTA minutos, o que me obrigou a embarcar sem ir ao free shop. ( meu vôo era das 7:20 e acordei as 4:00 e pedi o taxi para 4:30 E O MESMO SÓ ME FOI INFORMADO ÁS 5:00, TENDO O MOTORISTA CHEGADO ÁS 4:30 E FICOU ESPERANDO OUTRO HÓSPEDE POR ENGANO DO RECEPCIONISTA.
Recenzirano 27 rujna 2009
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: